
מוס שוקולד ללא תוספת סוכר
מצרכים:
1/2 כוס אבקת קקאו
1/3 כוס שמן קוקוס
מיכל שמנת מתוקה
4 שקיות ממתיק אבקה
1 כף ליקר תפוזים או קפה או בננה
כמה תותים חתוכים לקוביות קטנות מאוד
אופן ההכנה:
מערבבים את הקקאו עם שמן הקוקוס עד להמסה מלאה.
מוסיפים את הליקר ומערבבים היטב.
מקציפים את השמנת המתוקה עם הממתיק עד לקבלת קצפת יציבה.
מערבבים את הקצפת עם השוקולד בתנועות קיפול עדינות.
הערבוב הזה חייב להתבצע בעדינות ולאט לאט, אחרת הקצפת "תישבר" ותחזור להיות נוזלית.
מוזגים לקעריות הגשה אישיות ומכניסים למקרר לשעה להתייצבות.
לפני ההגשה מניחים במרכז כף תותים קצוצים.