
לביבות ירק
כולנו יודעים שהלביבות הכי טעימות הם לביבות תפוחי אדמה. מה לעשות אבל שתפוח אדמה הוא אחד מהאוייבים הכי גדולים למי שרוצה לרדת במשקל. החדשות הטובות הן (כמו שאואנה כותבת בספר שלה) שיש תחליף דיאטטי לתפוח אדמה שהוא לא פחות טעים – קולורבי. אפשר להכין מקולורבי כמעט כל דבר שמכינים מתפוח אדמה.
חומרים:
150 ג"ר קולורבי
150 גרם קישואים
30 גר' בצל
2 ביצים
עשבי תיבול שאוהבים
תבלינים: חוויאג' למרק, מלח, פלפל שחור.
אופן ההכנה:
לגרד בפומפיה או במעבד מזון.
להוסיף תבלינים, לערבב את כל החומרים.
(אם מחליטים להוסיף קישואים אז מניחים את הירקות אחרי הגירוד במסננת להוצאת נוזלים).
יוצרים קציצות:
מי שלא עושה כרגע את שלב הירידה במשקל עם "הדיאטה של אואנה" יכול לטגן את הלביבות במחבת. עדיף להשתמש בתרסיס שמן ולא להטביע את הלביבות בשמן.
מי שנמצא ברגע זה באמצע שלב הירידה במשקל "בדיאטה של אואנה" צריך להניח את הלביבות על נייר אפייה, להכניס לתנור על חום גבוה – טורבו.